Pretraži

OVO JE PLAN BIVŠIH URAGANKI: Sanja i Ksenija zajedno na nastupima, evo šta se dešava sa Ivanom

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Ivana, Sanja i Ksenija su najpre rekle da neće nastaviti da se bave pevanjem, međutim, uprkos ovim tvrdnjama, Sanja i Ksenija ubrzo su prihvatile nastupe koje će imati već u oktorbru mesecu na jednom muzičkom festivalu u Crnoj Gori.



Pored toga, Vučićeva je otkrila da priprema i svoju prvu solo pesmu nakon raspada grupe, a ono što je njihovim fanovima zasmetalo je što niko ne spominje Ivanu, te su se mnogi zapitali da li bivše Uraganke žele da karijeru nastave bez nje.

Ipak, kako su saznali mediji, Nikolićeva takođe trenutno snima prvu solo pesmu, s kojom će se vratiti na estradu i nastavi tamo gde je stala sa "uragankama".

Sanja i Ksenija su baš tražene. Sanja posebno, jer svi znaju da ona peva sve savršeno. Zasad već ima nekoliko zakazanih svirki, a na nekim od njih će pevati zajedno s Ksenijom. One nisu angažovane zajedno, već svaka posebno. Obe imaju svoj repertoar, a biće zanimljivo videti da li će se na sceni možda pojaviti i zajedno, kako bi otpevale neke od svojih starih hitova. To nije isključeno, jer se i na plakatu kojim se najavljuje njihovo gostovanje njihova imena navode zajedno, jedno s drugim. Vučićevoj je oktobar skoro ceo popunjen, pa će tako najpre pevati u jednom klubu u Parizu, a nekoliko dana kasnije će se na jednom festivalu u Podgorici zajedno s Ksenijom – priča izvor Kurira.

Screenshot: Instagram/ivana_boom_nikolic

Screenshot: Instagram/ivana_boom_nikolic

 

Za razliku od njih dve, Ivana ima drugi plan.

I Ivana se nadala da će imati poziva za nastupe nakon što je završila s grupom. Ipak, to nije bio slučaj. Shvatila je da nešto mora da uradi po tom pitanju i da se od stare slave ne živi. Ovih dana je u studiju, priprema pesmu. Ona se nada da će pesma biti pravi hit i da će uz novi repertoar koji priprema i ona nastaviti tamo gde je stala sa Sanjom i Ksenijom – završava izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz