Pretraži

ZAKAZALA PRVI SOLO NASTUP: Ivana Nikolić na sceni sa velikom balkanskom zvezdom! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ivana_boom_nikolic

Ubrzo nakon vesti o raspadu grupe, otkriveno je da su Sanja i Ksenija već zakazale solo nastupe, a na jednom od njih će se čak pojaviti zajedno.



Takođe, Vučićeva je otkrila i da uveliko radi na novoj pesmi, a koliko god da je publika oduševljena tom najavom, mnogi su se zapitali šta se dešava sa trećom članicom grupe – Ivanom Nikolić.

Ona se od raspada grupe nije oglašavala, međutim sada je konačno na svom Instagram profilu otkrila svoje planove po pitanju muzičke karijere.

Screenshot: Instaram/ivana_boom_nikolic

Screenshot: Instaram/ivana_boom_nikolic

 

Nikolićeva je najpre na ovoj društvenoj mreži objavila stori u kojem je napisala da joj nedostaju nastupi, a u istoj objavi nagovestila je fanovima da bi uskoro mogla da održi prvi solo nastup.

Ona pratioce nije dugo držala u neizvesnosti, već ih je obavestila da je svoju prvu tezgu već zakazala, a binu će deliti ni manje, ni više nego sa velikom jugoslovenskom muzičkom zvezdom Zdravkom Čolićem.

Screenshot: Instaram/ivana_boom_nikolic

Screenshot: Instaram/ivana_boom_nikolic

 

  • Društvo vidimo se 8. oktobra u Beču na nastupu Zdravka Čolića. To je ujedno moj prvi solo nastup. Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću deliti binu sa najvećom balkanskom zvezdom – rekla je Ivana u obraćanju na Instagramu i dodala da će se koncert održati u Beču.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz