Pretraži

OVAJ DUO SE ČEKAO: Edita i Džordži osvajaju publiku pesmom „Etida“ (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Edita

Popularni izvođači ukrstili su glasove i publici poklonili pesmu, koja je svojim karakterističnim zvukom, autentičnošću i zaraznim ritmom već u prvom satu od objavljivanja osvojila publiku.



Numeru prati veoma zanimljiv spot u kojem dominira izrazit kolorit retro fazona, a romantične scene između naših izvođača doprinele su celokupnom vajbu.

Duet je u prvom satu od izbacivanja na Jutjubu preslušan čak 15.000 puta, te je jasno da je ovaj duo pravi pogodak, kao i da pesma pretenduje da postane pravi hit.

Screenshot: Youtube/Edita

Screenshot: Youtube/Edita

 

Kada je u pitanju Edita, od nje publika nije očekivala ništa manje od savršenstva, dok Džordži, kojeg je publika upoznala u IDJShow-u, ne prestaje da izenađuje svojim vokalom, pojavom i plesom, za koji mnogi kažu da podseća na legendarnog Majkl Džeksona.

– Pretalentovani i odlicni vokali! Džordži mi je za kratko vreme postao jedan od omiljenijih umetnika sa ovih prostora. Nešto poput moderne, srpske, upgradeovane verzije Michael Jacksona. Duet sa Editom, pun pogodak. Skroz kompatibilni vokali. Bravo klinci! Edita je prava umetnica, toliko kreativna se bukvalno igra muzikom i žanrovima – samo su neke od pohvala koje su dobili.

Numeru možete poslušati ispod:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz