Pretraži

Roditelji Bjanke Sensori pobesneli zbog njenog ponašanja! Kanje Vest pozvan na HITAN sastanak sa njenim ocem

News
0
Foto: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Roditelji Bjanke Sensori u strahu zbog njenog ponašanja, a po svemu sudeći reper Kanje Vest je kriv za sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Prema izvorima, Kanje Vest je pozvan da provede vreme sa ocem svoje supruge Bjanke Sensori u Australiji, tvrdeći da je ona ‘nesigurna i uplašena’ povodom suočavanja sa ocem koji je po svemu sudeći pobesneo zbog njenih gotovo golišavih odevnih kombinacija i kontroverznog odnosa sa reperom.

Daily Mail je ranije izvestio da je otac Bjanke, Leo, želeo da se suoči sa svojim zetom – koji je oženio australijsku dizajnerku u decembru 2022. godine – samo mesec dana nakon što je okončao razvod sa bivšom suprugom Kim Kardašijan.

Foto:Printscreen/Instagram:ye

Sada, Leo je navodno zatražio da se Kanje i on vide u Australiji nakon što je njegova supruga izrazila uplašenost zbog njegovog ‘zastrašujućeg’ ponašanja kada ih je posetila ranije ovog meseca u Americi.

„Kanje je pozvan da ide u Australiju i Bjanka se koleba da li da dozvoli da se to dogodi jer zna kako će njen otac reagovati“, rekao je izvor ekskluzivno za DailyMail.

Njena mama je bila nedavno u poseti, a kako su mnogi mediji preneli, ona nije zadovoljna ćerkinim ponašanjem kao ni sa tim što je Kanje podstiče da se oblači tako.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Poseta njene majke, Aleksandre usledila je nekoliko dana nakon što su izvori rekli DailyMail.com da je Bianka tvrdila svojim voljenima da je nije prisiljavao njen suprug, kao što mnogi strahuju, već da ima potpunu slobodu.

„Bjanka je razgovarala sa svojom porodicom i rekla je isto svojim prijateljima od kada je poslednji put bila kod kuće, tj. da zna šta radi i da ima situaciju pod kontrolom“, rekli su.

Uistinu, dizajnerka čini se da ima cilj na umu kada je reč o tome šta će uraditi sa svojim novim stepenom slave i navodno pravi pametne investicije u svom braku.

@celebritylivin_Kanye West and Bianca Censori enjoy a shopping day in The Grove, CA♬ TALKING – ¥$ & Kanye West & Ty Dolla $ign

I dok mnogi veruju da se modna zvezda u usponu jednostavno pretvorila u ‘trofejnu suprugu’ ovog dobitnika Grammy-ja, Bjanka već dugo sarađuje s Kanjeom na izgradnji njegovog carstva.

Pored vođenja arhitekture za Vestov bren, Yeezy, od novembra 2020, Bianka je navedena kao zajednički službenik i menadžer Oxpaha LLC, koji je Kanje osnovao u oktobru 2023.

„Njena ulaganja u brak s Kanjeom su značajna i njen plan počinje da postaje očigledan“, nastavio je izvor.

„Ona ima vlasništvo u njegovoj liniji odeće, u njegovoj muzici – ona je jedini model u njegovom poslednjem spotu i na naslovnoj strani pesme ‘Vultures’ – u njegovim investicijama u nekretnine, i još mnogo toga“, dodao je insajder.

@flawlessmagazine Ye and Bianca at Marni FW24 Collection for #MilanFashionweek2024 #milanfashionweek #marnifw24 #kanyewest #biancacensori ♬ Originalton – Voyage

„Bjanka je veoma pametna žena i čini se da je jednako uključena u svoje provokativne odevne kombinacije koliko i on. Uvek je bila rizična, ali zna da je ovo njen trenutak i da njen trenutak neće trajati zauvek.“

Kanje i Bjanka su napravili važne poteze preko Oxpaha, sa svim nedavnim zahtevima za zaštitu žigova Kanjea – uključujući odevne predmete korišćene za izdanje albuma – podnetim preko te kompanije.

Takođe je prošle godine kupljen komercijalni objekat od 7,416 kvadratnih metara na Melrouz Aveniji u Zapadnom Holivudu, za koji se veruje da će ga koristiti kao višenamensku jedinicu za svoje modne i muzičke poslove Yeezyja, takođe pod Oxpahom.

@assthecreator #biancacensori #vultures #kanyewest ♬ BURN – ¥$ & Kanye West & Ty Dolla $ign

Bjanka je imenovana kao posebni punomoćnik za poslovnu transakciju, što naglašava njen značaj u poslovnim poslovima repera.

Takođe je bila navedena kao poslovna partnerka u VZW Akvizicionoj grupi mnogo godina pre nego što se prvi put povezala s Kanjeom.

U decembru, Leo i Aleksandra su navodno bili zabrinuti da je njihova ćerka samo tranzicioni objekat u svetlu Kanjeovog razvoda od Kim Kardašijan – koji je bio okončan u novembru 2022, manje od mesec dana pre nego što je oženio Biancu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News