Pretraži

„NIJE HTELA DA NAS PUSTI“: Luna Đogani priznala da joj je razdvojenost od Mije teško pala

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Naime, kako je bivša rijaliti učesnica otkrila, za devojčicu su bili zaduženi baka i deda, a ona ne krije da joj ej ovaj put veoma prijao.



Mogu reći da mi je put jako prijao, bili smo 12 dana. Obišli smo tri grada i svaki ima nešto svoje. Oduvek me je privlačilo da vidim to gde se snimaju filmovi, ulice, ceo život me je to privlačilo. Amerika je svet za sebe, ono treba doživeti – naglašava Luna u „Premijeri – Vikend specijalu", pa nastavlja:

Krenuli smo sa dva velika kofera, vratili smo se sa šest. Da sam mogla još da ponesem, vrlo rado bih. Kupovali smo sve za Miju. U Njujuroku mi je bilo najlepše, jer je sve slično Beogradu. Verovali ili ne, jeftinije je nego kod nas, a prodavnica ima mnogo čak i onih za koje nisam ni znala da postoje. Kupovala sam svima koje volim, ali i sebi sam kupila ozbiljne komade garderobe – napomenula je ona i dodala da se plašila kako će podneti razdvojenost od ćerkice:

– Plašila sam se kako ću da podnesem, nikada se toliko nismo razdvajale. Bilo mi je teško, ali nisam bila toliko tužna koliko sam mislila da ću da budem. Uživala je sa mojom mamom, ali i tatom. Zahtevala sam da mi se svaki dan šalju slike, da vidim svaki segment dana… Kada smo se srele, bila je u šoku kada nas je videla. Nije htela da nas pusti posle tri dana – zaključila je Luna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz