Pretraži

ODUŠEVILA POTEZOM: Kejt Vinslet donirala novac teško bolesnoj devojčici

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Martina

Kako je preneo BBC, Karolin Hunter je upozorena da bi ovim tempom njen račun mogao da dosegne do spomenute visoke cifre, a ćerku Frej ne može isključiti sa aparata jer zbog cerebralne paralize ima hronične probleme sa disanjem.
 



Karolin ne krije da je veoma zahvalna zvezdi filma „Titanik“.

  • Naše porodično putovanje bilo je vrlo traumatično i jednostavno sam se osećala kao da sam na kraju. Kada sam čula za novac samo sam se rasplakala – mislila sam da nije pravi. Još uvek razmišljam da li je ovo stvarno? –  ispričala je Karolin Hanter.

Porodica Hanter živi u stanu za čije grejanje i rad opreme njihove ćerke godišnje plaćaju 6500 funti, a majka ove devojčice je naglasila i da grejanje najčešće isključuju kako bi uštedeli novac. Karolin radi za prosečnu platu, a energetska kriza koja pogađa svet je brine zato što bi mogla ugroziti njenu ćerku. Osim visoke potrošnje struje, poseban udar na džep porodice su i medicinske sestre koje su neophodne da bi joj pomogle oko Frej.

  • Još uvek se smrzavamo, a još nismo ni u minusu. Preklinjem osoblje da ne pali grejanje ako nije neophodno. Opština je postavila solarne panele kako bi pomogli ukoliko nestane struje, ali ne verujem da će to pomoći s računom – izjavila je zabrinuta majka.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz