Pretraži

SA SAJTA ZA ODRASLE? Isplivala fotka Milice Dabović na kojoj je potpuno gola (FOTO, 18+)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ stefanovamama13

Na sajtu "Onlyfans" Milica objavljuje provokativne fotografije, a kako je sakupila veliki broj pratilaca, reklo bi se da joj se ovaj potez i te kako finansijski isplatio.



Međutim, iako je najpre istakla da će postojati granica koju neće prelaziti kada su u pitanju njene provokativne slike koje kači na ovoj platformi, sada je isplivala jedna na kojoj je Milica potpuno naga!

U pitanju je fotografija na kojoj je košarkašica pozirala ispred ogledala, dok na sebi nije imala ništa. Iako je grudi istakla u prvi plan, ona je rukama sakrila bradavice, dok je intimni deo prekrio lavabo koji se nalazi ispred nje.

Fotografija je osvanula na Tviteru, te nije poznato da li je ista skinula sa sajta za odrasle, ili je nastala ranije, ali ono što je definitivno je da su je mnogi osudili zbog ovog poteza.

  • E Mico, Mico… Šta ste mislili, da će da čita književna dela na porno sajtu? – samo su neke od kritika.

Podsećamo, Dabovićeva je ranije otkrila do koje granice bi išla kada su u pitanju provokativne fotografije:

 Suludo je o tome pričati… Ja sam ono što jesam i ko zna šta meni može da se desi u glavi. Idem do granice neke pristojnosti. Ne idem daleko, ne ulazim u dubiozu i nisam spremna uopšte na to. Da sam mislila da radim nešto više od slika, ja bih sigurno to radila na drugi način. Te stvari mi nikada nisu padale na pamet – priznala je bivša košarkašica i dodala da se na taj potez odlučila zbog finansijske nesigurnosti koju je imala.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz