Pretraži

LUNA ĐOGANI PRAVI NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE: Evo šta je influenserka pripremila za svoje ukućane!

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani odlučila je da obraduje svoje ukućane novogodišnjim poklonima, a ceo proces je snimila za svoj Jutjub kanal.

Luna je jako posvećena porodici i uvek se trudi da svaki trenutak sa njima provede kvalitetno i čini sve što može da bi usrećila svoje ćerkice Miu i Lanu. Sva deca vole poklone, a nema boljeg vremena za darivanje od novogodišnjih i božićnih praznika, a influenserka je još juče na svom Instagram profilu najavila da sprema poklone za svoje ukućena.

Dolazi Deda Mraz sutra – napisala je ona, a sada je na svom Jutjub kanalu pokazala ceo proces pripreme iznenađenja.

– Još jedan praznični klip, praznici stižu! Ja najviše volim ovaj period, jer jako volim da budem Deda Mraz! – započela je Luna pa objasnila kako najviše voli da obraduje sebi drage ljude.

Foto: Youtube printscreen/Sikter Tube

Ona je odlučila da sama napravi paketiće za decu.

Prvo je napravila paketić za Miu, ističući da joj je za nju lakše napraviti iznenađenje jer zna šta ona želi.

Za stariju naslednicu je odabrala igračku rerne, jer kako je istakla devojčica baš voli da se igra kuvanja, pa je odlučila da ovome pridoda i slatkiše. Što se tiče Lane, za nju je odabrala jednu igračku koja je prilagođena njenom uzrastu.

Nakon poklona za devojčice odlučila je da kupi i poklon za Marka. Za njega je odabrala trenerku i duks u bež boji kako bi kombinovao uz nove patike.

Nakon kupovine ona se uputila kući gde je snimila kako pakuje poklone za svoje najdraže, pa još jednom ispričala priču kako Mia zaista voli da kuva. U pripremi svega joj je „pomagala“ Loli, njihov ljubimac.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz