Pretraži

MILJKOVIĆI NA OKUPU: Luna Đogani porodičnom fotografijom oduševila fanove! (FOTO)

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Čini se da popularni par Luna Đogani Miljković i Marko Miljković uživaju u porodičnoj idili sa dve naslednice.

Ljubav između Lune i Marke je otpočela pre gotovo pet godina, a iz nje su se do sada dobili dve devojčice, Miju i Lanu. Tokom godina, njih su pratile brojne spekulacije, ipak čini se da je njihova ljubav uspela da odoli svim preprekama, te su oni uspešno izgradili miran i ušuškan porodični život.

Luna se pre samo nešto više od dva meseca porodila po drugi put i ne krije koliko joj je život sa dvoje dece postao haotičan, a često i na svojim društvenim mrežama deli dešavanja iz njihove svakodnevice kao i koliko uživa u majčinstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Između njihovog Jutjub kanala, influens posla, reklama koje rade kao i dvoje dece, Miljkovići su prilično rastrzani između obaveza, pa u poslednjih par meseci nismo imali priliku da vidimo ovu, sada četvoročlanu, porodicu na okupu.

Međutim, mlada mama je sada ponosno objavila selfi na kom su se našle njene dve mezimice, kao i Marko, što je oduševilo fanove.

luna đogani, marko miljković
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznato je da Luna Đogani stalno ističe koliko je njihova starija ćerka povukla na Marka, te da je slika i prilika svog oca, što fizički, što po ponašanju, a otkad su podelili prve slike mlađe naslednice pre samo nekoliko dana, ispod ove objave ne prestaju da se nižu komentari koliko Lana liči na mamu, zbog čega je ona nesumnjivo ponosna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz