Pretraži

ZABRINULA FANOVE: Slavna glumica se oglasila iz bolničkog kreveta, pa hejterima uputila oštru poruku 

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/Torispelling

Zvezda "Beverly Hillsa" otkrila je da je završila u bolnici zbog otežanog disanja, snažne vrtoglavice i povišenog krvnog pritiska.



– Evo me u bolnici od kasnih noćnih sati – napisala je Tori i dodala kako su je lekari podvrgli brojnim ispitivanjima kako bi utvrdili koji je uzrok njenog narušenog zdravstvenog stanja. 

Tori se ovom prilikom osvrnula i na komentare hejtera, koji su je ove nedelje prozivali nakon što je izjavila da se ne oseća dobro i da zbog toga ne može da radi. 

– Šta kažete na to da sledeći put pokažete ljubaznost umesto sumnje. Zapamtite, za ljude poput mene, ne raditi je noćna mora. Ja sam radoholičar. Uvek biram posao – poručila je Speling i dodala kako samo želi da se vrati kući svojoj deci.

 

 

Spelng i njen suprug Din MekDermot u braku su od 2006. godine i zajedno imaju petoro dece – Lijama, Stelu, Heti, Fina i Beua.

Podsećamo, prošlogodišnji praznici bili su vrlo težak period za Tori jer se razišla sa suprugom nakon što je saznala za njegove prevare. Iako se tada činilo da je njihovoj ljubavi došao kraj, glumica je odlučila da stavi porodicu na prvo mesto, pa je suprugu oprostila neverstva i dala braku novu šansu.  
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz