Pretraži

,,LJUBAV JE SVE JAČA“: Sofija Milošević posle Božića planira svadbu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/sofijamilo

Kako je manekenka istakla, još uvik nisu odabrali prostor, pa ih zato čeka dosta posla.

  • Kao i svake godine, Badnji dan i Božić provešćemo s porodicom. Bićemo u Firenci, gde će nam se pridružiti i naši najmiliji iz Srbije. Pošto tokom godine imamo mnogo obaveza, praznici su prilika da okupimo ljude koje volimo – rekla je Sofija za, pa dodala da je svadba u planu za proleće ove 2023. godine, u Beogradu.

– Luka i ja se sve više volimo i jedva čekamo da krunišemo svoju ljubav. Odmorićemo se za praznike, a onda sledi organizacija svadbe. Još nismo izabrali prostor, čeka nas mnogo posla – kaže Sofija, koja će se i te kako potruditi i oko praznične trpeze, kako su i ona i izabranik veliki gurmani.



  • Obožavamo da jedemo, ali i da spremamo hranu. Za božićni ručak na stolu su uvek pogača, sarme, ruska salata, pečenje… Što se tiče spremanja, svi se guramo u kuhinju i svi bismo da budemo uključeni u kuvanje. Ove godine ću ja mesiti božićnu česnicu, a možda čak i zavijati sarmu – ističe poznata lepotica za Informer, pa otkriva da je fudbaler uvek taj koji izvuče novčić iz pogače.

  • On je srećne ruke! Ali ni mi ostali ne odustajemo – poručila je Miloševićeva za pomenute medije.

Mladi par pripremio je i lepe poklone za sinove Teodora i Alekseja.

  • Božićni paketići su obavezni! Teodor je još beba, ali Aleksej je malo porastao i počinje da razume prazničnu groznicu. Uvek ga obradujemo igračkama, jer deca to najviše vole – rekla je ova mama za domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz