Pretraži

KARLEUŠA I KANJE VEST SNIMAJU DUET? Pevačica potpisala ugovor o tajnosti sa proslavljenim reperom! 

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/karleusastar, Youtube/ Kane Will

Kako piše Kurir Stars, JK će navodno snimiti duet sa jednom od najvećih zvezda današnjice – američkim reperom Kanjeom Vestom.

Ona će se zbog ovog projekta, čiji se detalji drže u najstrožoj tajnosti, navodno uskoro uputiti i u Sjedinjene Američke Države, gde će njih dvoje snimiti pesmu i visokobudžetni spot, kojim će Karleuša pomeriti granice regionalnog šou-biznisa i time otvoriti sva vrata na putu ka svetskoj karijeri.

Jelena o ovoj temi zasad ne sme da govori, a koliko je ovom projektu data velika važnost, svedoči i činjenica da je ona s Vestom potpisala i ugovor o tajnosti, koji, ukoliko se prekrši, za sobom povlači i odštetu od nekoliko miliona dolara.

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

 

Izvor upućen u celu priču ispričao je za Kurir da je do navodnog dogovora došlo nakon što su Kanjeovi saradnici proslavljenom reperu pustili Karleušine pesme "Krimi-rad" i "So", što se njemu jako dopalo, pa joj predložio i muzičku saradnju, a ona je to oduševljeno prihvatila. Kako dalje navodi izvor, Jelena će uskoro sa svojim timom otići u SAD, gde će se lično upoznati sa Vestom, ali i snimiti pesmu i spot. 

Da se navodna kolaboracija s Vestom priprema već mesecima, kao i da će novim albumom "Alfa" napraviti pometnju na sceni, već nekoliko puta je nagovestila i sama JK.

– Posle mog novog albuma sledi smak sveta. Smatram da je ovo najbolji album i najozbiljniji projekat u mojoj karijeri s najviše pesama, s najviše uloženog novca. Biće strašno. Ovaj album će doživeti svetski uspeh. Dobro zapamtite ove moje reči. Neće biti samo pesama na srpskom već i na drugim jezicima, imamo puno kolaboracija, biće to video i modna senzacija, nešto što će promeniti pravila u šou-biznisu, ne u Srbiji već mnogo, mnogo šire – rekla je Jelena nedavno za Kurir, a onda se dotakla i samog Kanjea Vesta.

Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

 

Ne mogu ništa više da kažem o Kanjeu, sem toga što se desilo na Instagramu. Mi imamo jedan ugovor o tajnosti, verovali ili ne. Morala sam Kanjeu da potpišem ugovor, tako da ne mogu ništa da kažem – rekla nam je tada Jelena zagonetno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz