Pretraži

POKAZALA OŽILJAK NA STOMAKU: Indi objavila provokativan snimak, u prvom planu trag od operacije

News
0
Photo: Instagram/indy_ara_indira

Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno se pohvalila izvajanom linijom na svom Instagram profilu, a svi su tom prilikom zapazili i jedan detalj.

Naime, ona je pozirala ispred ogledala u topu i uskim farmerkama, kojhe su naglasile njenu figuru, a kada se okrenula primetan je bio ožiljak preko stomaka. 

Poznato je da je Indi godinama imala problem sa viškom kilograma, te da se pre tri godine podvrgla operaciji smanjivanja želuca, kojoj su pribegle i mnoge druge poznate ličnosti.

Indira Aradinović Indi
Screenshot: Instagram/indy_ara_indira

Međutim, iako je vidno smršala, nju je ova operacija umalo koštala života, a jednom prilikom pevačica je otkrila kroz šta je sve prošla zbog operacije koju je imala.

  • Prošla sam težak period, dve operacije u roku od dve nedelje, ostala sam bez slezine, pankreas je bio zakačen. Živim još malo sa nekim posledicama, ali zahvalna sam Bogu što sam među vama, živima – rekla je tada Indi u jednoj emisiji, a potom priznala da se nije pokajala zbog te odluke:

  • Ne kajem se što sam se operisala, jer sam smršala 35 kilograma. Da sam prošla kroz pakao, jesam. Lekari su mi se borili za život mesec dana posle operacije. Moraću da primam injekcije do kraja života – poručila je Indi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News