Pretraži

NAJNOVIJI MEJKAP TREND! Došao je kraj tamnim senkama, ZASIJAJTE uz šljokice i neon boje (VIDEO)

Beauty
0
šminka, devojka, beauty
Foto: Instagram printscreen/lindahallberg

U poslednjih godinu dana, internet je zaluđen „prirodnom šminkom“. Tintovi su zamenili pudere, jake konture su zamenjene rumenilom, a mat karmini sjajevima za uste. Gotovo sve influenserke promovišu „glowy“ izgled i kontsantno su u potrazi za proizvodima koji bi naglasili prirodnu lepotu i dali svežinu njihovom izgledu.

Ipak, kada se radi o večernjem izgledu mnoge devojke i dalje prefiraju malo jaču šminku koja će ostaviti utisak i u tami kluba ili restorana. Ako vam je dosadio klasičan „smokey“ izgled na očima, jak ajlajner i tamnije senke, pronašli smo savršen večernji mejkap uz pomoć kog ćete zasijati – u bukvalnom smislu!

Kao i kod svakog šminkanja, jedna od najbitnijih stvari je baza sa kojom počinjete, zato izaberite kvalitetan puder ili tint koji odgovara vašoj koži, a potom se usresredite na oči koje možete pripremiti nanošenjem prajmera za senke.

U ovom izgledu fokus je na očima, pa je šminkanje njih najbitniji korak kod ovog look-a. Prvo što je potrebno jeste izvući savršenu cat eye liniju. Ona treba da prati vašu liniju oka, a ukoliko ste i dalje početnik kada je šminkanje u pitanju, možete se poslužiti dobro poznatim trikom sa selotejpom i zalepiti ga na mestu na kom planirate da izvučete liniju.

To možete uraditi crnom olovkom za oči ili ajlajnerom. To se takođe može postići pomoću senke za oči. Preko toga potrebno je naneti ljubičastu ili plavičastu senku. Potom je lepo izblendajte. Na središnje delove kapaka dodajte pastelnu nude senku za oči.

Zatim na red dolazi najbitniji i najzabavniji korak, a to su šljokice.  Pre nego što nanesete vaše odabrane šljokice, ljubičastom olovkom za oči pređite preko već izvučene cat eye linije, kako biste je dodatno naglasili. Kada se radi o šljokicama, to može biti šljokičava senka, presovani pigment koji uglavnom ima jači sjaj ili sjajne, tečne senke. Ovaj trend poznat je pod nazivom „Midnight eyes“ i daće vam savršeni mistični izgled sa zavodljivom kombinacijom boja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANIELLE MARCAN (@daniellemarcan)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Beauty