Pretraži

NE SKIDAJU OSMEH SA LICA: Fotografija Miloša Bikovića sa trudnom devojkom raznežila je SVE, a evo u čijem društvu uživaju! (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:ivanamalic

Na internetu je osvanula predivna fotografija gde Miloševe kolege i on poziraju, a društvo mu pravi njegova trudna devojka.

Miloš važi za jednog od naših najplaćenijih glumaca, osim što je kod nas redovno u pozorištu i na bioskopskom platnu, jako je aktivan što se tiče glume i u Rusiji.

Budući da važi i za jednog od naših najpoželjnijih glumaca, njegov ljubavni život uvek je intrigirao javnost, a njegovo srce osvojila je devojka Ivana sa kojom sada čeka sina.

Miloš i Ivana često objavljuju zajedničke fotografije, pa nam je tako jasno da oni definitivno uživaju u ljubavi zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Iako je u drugom stanju, sudeći po njenim objavama ona je vrlo aktivna trudnica, pa se ovih dana našla i u društvu Miloševih kolega gde su svi nasmejani pozirali.


Ne možemo da ne primetimo da ni Miloš nije skidao osmeh sa lica, jer se nalazi pored svoje izabranice koja će uskoro postati i majka njegovog deteta.

Tu fotgrafiju je objavila njegova koleginica Jelisaveta Orašanin koja neretko voli da deli trenutke iz pozorišta i života sa pratiocima, ni ovog puta nije izostala slika sa glumačkom ekipom koju je ulepšala dodatno Miloševa izabranica Ivana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News