Pretraži

OTKRIVEN POL BEBE POZNATOG GLUMCA: Miloš Biković nikad srećniji!

News
0
Screenshot: Instagram/bikovic

Poznati glumac Miloš Biković i lepa crnogorka Ivana Malić uskror će postati roditelji, a sada je konačno „isplivala“ i informacija kog pola će biti dete.

Glumac Miloš Biković ne iznosi baš često stvari iz svog privatnog života u javnost pa je tako bilo i sa lepim vestima da će postati otac. Glumac i njegova partnerka u vezi su nešto više od dve godine, a par je ovog leta sa svojim fanovima podelio mnoštvo slika sa sa svog putovanja u Grčkoj. Uprkos tome par je uspeo da sakrije od javnosti da je Ivana trudna, a onda su nedavno isplivale slike Ivaninog trudničkog stomaka i par nije mogao više da krije tu vest.

Komentari su bili mnogobrojni, a Biković se na svom Instagram profilu zahvalio svima koji su čestitali, istakao kako je to verovatno najvažniji momenat u njihovim životima i kako mu je drago zbog lepih čestitki i želja koje je dobio, ali da za sada ne žele da iznose detalje o ovoj temi. Međutim kako to obično biva informacije su i ovaj put isplivale na površinu.

Popularni glumac i njegova izabranica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju prvo dete, a kako piše „Blic“, lepa Ivana na svet će doneti dečaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Nedavno je lepa crnogorka na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj sija sa trudničkim stomakom, a komenatri ispod objave su bili mnogobrojni, i uglavnom su u pitanju čestitke, našli su se i neki šaljivi komentari, poput jednog gde stoji:

Mislim da Crnjanski nije lepo poređan – napisao je jedan pratilac, a koji se odnosi na biblioteku koja je u pozadini slike. I Ivana je odgovorila na ovaj komentar, gde se vidi da šala i smeh kod njih ne izostaju, a ovu prelepu atmosferu uskoro će ulepšati jedan mali dečak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News