Pretraži

MARIJA KARAN U SMELOJ KOMBINACIJI: Glumica ponela popularan model farmerki zbog kojih Instagram GORI! (FOTO)

News
0
Printscreen:Instagram/marakaran

Celo leto Instagram poznate glumice je goreo od „letnjih“ slika, i sve je kao i uvek oduševljavala svojim izgledom i prezgodnom figurom, a sada je dokazala da ne mora da bude u kupaćem da bi gorela.

Glumica Marija Karan je nedavno otputovala u Pariz, a nakon slika u kupaćim kostimima glumica je sve oduševila hrabrošću pri odabiru odevne kombinacije
koju je namenila za šetnju Parizom. U pitanju su popularne tanga farmerke koje savršeno ističu zadnjicu. Ovim pantalonama je oživljen trend iz ’90-ih godina prošlog veka, kada su se istovremeno nosile pantalone niskog struka i tange pa su se one itekako videle. Tanga farmerke su i te kako uzburkale strasti na društvenim mrežama, a glumica ih je iznela perfektno.

Ovaj popularni, ali smeli odveni komad prelepa glumica je ukombinovala sa belom košuljom dugih rukava i crnom torbicom. Od aksesoara na sebi je imala sunačane naočare i sat. Ovim je glumica savršeno napravila balans između klasičnih detalja i potpuno unikatnog modela pantalona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Podsetimo se, ona se nedavno verila, a zaprosio ju je partner Marko Gvozdenović.

Mariju je poznati biznismen verio u avgustu ove godine na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori. Tada se pojavila priča da su vest pokušali da sačuvaju od javnosti zbog njenog bivšeg muža Džoela Lubina i straha kako će on reagovati. Marija kako je tada naveo jedan izvor svakako nije očekivala da će biti zaprošena, ali je svakako bila presrećna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News