Pretraži

„REKAO MI JE DA VIŠE TAKO NE MOŽEMO“: Jelena Đoković o trenutku kada su ona i Novak umalo raskinuli

Showbiz
0
novak đoković
Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

Iako su dugi niz godina u srećnom brau i imaju dvoje dece, malo ko zna da je nekada njihova ljubav bila na klimavim nogama.



To se pre svega odnosi na prvi važan korak u njihovoj vezi, kada su rešili da otpočnu zajednički život u Monaku, gde su ih sačekale velike prepreke.

  • Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život, ali u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je "zatvoreno", ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji – pričala je Jelena Đoković o početnim danima u Monte Karlu, pa otkrila da im je veza bila na ozbiljnom iskušenju.

  • Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo… Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti – dodala je ona.

Prema njenim rečima, ona je u tom periodu dosta vremena provodila u kancelariji, što je uticalo na kvalitet njihovog odnosa.

Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje – ispričala je Jelena jednom prilikom, prenosio je "Story".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz