Pretraži

SPREMA SE SPEKTAKL NA SUPERBOWL-U 2024: Čuveni reper potvrdio nastup na najgledanijoj manifestacije na planeti!

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/NFL


Naime, sledeće godine poluvreme spektakularne finalne utakmice prvenstva Nacionalne Football lige u Las Vegasu pokoriće čuveni reper Ašer, a sve to je najavio NFL u subotu.

– Velika je čast da napokon čekiram i polje nastupanja na Super Bowl poluvremenu. Ne mogu da dočekam da pokažem publici nastup kakav nikad do sad nisu videli od mene. Hvala fanovima i svima ostalima koji su mi pružili ovu priliku. Vidimo se uskoro – Rekao je Ašer.

Foto: Meng Christophe/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ašer, Foto: Meng Christophe/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Ašer je imao jednom priliku da peva na SuperBowl poluvremenu i to 2011. godine kada je bio gost grupi Black Eyed Peas, ali će 2024. imati prvi put priliku da nastupa potpuno sam.

Ni druge kolege nisu ostale imune na ovu najavu da će ih Ašer zabavljati na poluvremenu pa se oglasio i Džej Zi rečima:

– Ašer je ultimativni umetnik i šoumen. Od svoje petnaeste godine on ima svoj unikatan pravac pored svog fantastičnog pevanja i koreografija.

Da li će uspeti da nadmaši prošlogodišnji nastup Rijane na poluvremenu ostaje nam da vidimo. Iako će Rijanin nastup definitivno ostati u istoriji NFL nastupa, s obzirom na to da je proglašen za njgledanije poluvreme svih vremena.

Foto: Youtube printsceen/NFL

Rijana na SuperBowl-u 2023. Foto: Youtube printsceen/NFL

 

Osim što se pojavila na sceni nakon duže pauze, ona je tom prilikom otkrila i da očekuje drugo dete sa Asap Rockyjem, što je iznenadilo njene fanove širom sveta, budući da su očekivali da će se napokon vratiti muzički vodama.

Super Bowl poluvreme ćete moći da pratite 11. februara 2024, a spektakularna finalna utakmica prvenstva Nacionalne Football lige
biće održana na Allegiant stadionu u Las Vegasu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz