Pretraži

NIKO SEM NJE NEMA HRABROSTI ZA TO: O potezima Lejdi Gage sa dodele Oskara se i dalje priča

Showbiz
0
Photo: Instagram/ladygaga

Ispratili smo još jednu prestižnu dodelu Oskara na kojoj je Mišel Jeo pobednica u kategoriji najbolja ženska uloga, dok je Brendan Frejzer svoj veliki povratak zaokružio nagradom za najbolju mušku ulogu.



Osim toga, brojne holivudske zvezde su privukle pažnju na ovaj ili onaj način, a među njima je bila i Lejdi Gaga. Poznata pevačica je fascinirala svojim izgledom, a potom je dodatne simpatije pokupila kada je pomogle jednom od fotografa koji se sapleo.

Sada se pojavila fotografija koja pokazuje koliko truda je uloženo u njen izgled, a naročito je bila zahtevna šminka. Za potpunu transformaciju i savršen izgled je bilo potrebno dosta toga, a vi sami procenite koliko vremena je trebalo ovom šminkeru da postigne savršeni wow efekat.

Poznato je da Lejdi Gaga voli prirodan izgled i upečatljiva izdanja, pa je tako u drugom delu večeri nastupila u farmerkama, običnoj majici i potpuno bez šminke, a ovaj potez su mnogi pozdravili i čestitali joj na hrabrosti da tako nešto uradi na prestižnom i glamuroznom događaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz