Pretraži

„MORAĆU DA VAM ODAM TAJNU“: Nikola Rokvić napravio TRANSFORMACIJU koja je šokirala javnost, pa otkrio recept za savršen izgled! (FOTO) 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić mesecima unazad trenira, a osim velikog broja sati provedenih u teretani, on ima i poseban režim ishrane, zahvaljujući kom je višak kilograma pretvorio u mišiće.



Rokvić se pratiocima na Instagramu pohvalio rezulatom desetomesečnog rada, uz jednu zanimljivu konstataciju. 

Naime, Rokvić je napravio fotografiju kada je počeo sa zdravim načinom života, ali i onime što je postigao za 10 meseci zahvaljujući svom treneru, a u prvom planu su njegovi trbušnjaci.

 

– Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada i zdravog načina života, neki će reći patnje ali moraću da vam odam tajnu, uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo – napisao je Nikola, koji je zatim, citirao reči trenera, koji ima zanimljivu teoriju: „Živi 6 dana kao Novak Đoković, a jedan kao Toma Zdravković” – napisao je Rokvić ispod fotografije koja je šokirala njegove mnogobrojne fanove, a na kojoj pokazuje koliko se njegov izgled promenio u proteklom periodu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz