Pretraži

„ŽIVIM KAO ROBOT“: Mirka Vasiljević iskreno o organizaciji porodičnog života, pa otkrila njene male tajne

Showbiz
0
Mirka Vasiljevič, Vujadin Savić
Photo: Instagram/savicvujadin

Ona je uvek isticala kako se trudi da sve konce života drži u svojim rukama i za sada uspeva da izbalansira i karijeru i život sa četvoro dece.



Ipak i sama Mirka često govori kako je svaki dan borba i kako nije uvek sve perfektno, niti može da bude.

I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane. Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati… Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene – istakla je glumica u emisiji na "Prvoj".

Njen suprug Vujadin često se nalazio na meti kritika javnosti zbog toga što se činilo da mu porodica nije uvek prioritet. On je sada, u istoj emisiji, demantovao ovo i naveo da su mu njegovi najbliži na prvom mestu, te da bi voleo da sa Mirkom uskoro stupi u brak i da se ona malo više angažuje oko toga.

Vujadin je istakao da najviše voli da se šali na Mirkin račun, a ona se potom nadovezala da se šale najviše tiču nekih njenih rituala zadovoljstva.

Trudim se da jedem ono što mi prija da bih se dobro osećala, ali nekad i volim da "zaprljam" svoj organizam i onim što ne valja, kada već kao robot živim od svoje 19. godine, funkcioniši da njegova karijera ne trpi, da sam posvećena deci i nekada mi stvarno treba da počastim svoj organizam. I pošto ne izlazim iz kuhinje, ja sve to radim stojeći i naravno da je šala uvek na moj račun, pa je to da se ja krijem, da uzmem kutlaču… Pa ako treba od njih da se krjiem… Desilo se možda par puta da su me uhvatili da to radim, pa malo i dodaju sve. Ali neka, meni je sve to simpatično.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz