Pretraži

„BUDIO SAM SE RAZMIŠLJAJUĆI O TOME“: Poznati glumac se nosi sa jednim problemom, već neko vreme pokušava da ga prevaziđe

Showbiz
0
Foto: Instagram prinstcreen/tomholland2013

On je gostovao u jednom podkastu prilikom čega je otkrio kada je shvatio da ima problem, te da mu piće nije samo usputna stvar u provodu ili kafiću.



Tom je prošle godine učestvovao u izazovu pod nazivom "Suvi januar", kada su mnogi odlučili da u toku januara prestanu sa konzumacijom alkohola kako bi se oporavili od praznika i ušli sveži u novu godinu.

 – Poput mnogih Britanaca imao sam vrlo, vrlo pijan januar. Bilo je vreme Božića, bio sam na odmoru i puno sam pio – navodi Tom, nakon čega se odlučio na apstinenciju od alkohola.

Ipak, ovaj izazov mu je pao teže nego što je očekivao, što ga je nateralo da razmisli o tome kakav odnos ima sa alkoholom.

Mogao sam samo misliti na piće. To je sve o čemu sam mogao razmišljati. Budio sam razmišljajući o tome – otkrio je Tom, nakon čega je odlučio da kazni sam sebe i "Suvi januar" produži i na "Suvi februar".

Osećao sam se kao da ne mogu otići u pab i popiti sok sa limetom. Nisam mogao izaći na večeru. Stvarno sam se jako mučio i počeo sam se jako brinuti da imam problem sa alkoholom.

Glumac je potom apstinenciju produžio od svog rođendana, što navodi da je bio jedan od najsrećnijih dana u njegovom životu.

Mogao sam bolje spavati. Mogao sam se bolje nositi sa problemima. Stvari koje bi pošle po zlu na snimanju seta, a koje bi me inače uznemirile, mogao sam podneti smireno. Imao sam bolju mentalnu bistrinu, osećao sam se zdravije i u formi – završio je Holand priču o svom iskustvu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz