Pretraži

„JUTROS SAM PRIMILA NEKOLIKO ‘PRETEĆIH’ PORUKA“: Nataša Bekvalac zaintrigirala objavom, nije želela da otkrije koga se BOJI (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Pevačica trenutno nastupa u sklopu svoje letnje turneje, a sada je dala javno obećanje fanovima, ali i bliskim ljudima povodom novog albuma. Ona se izvinila publici i najavila da će se uozbiljiti po tom pitanju čim joj se završi letnja turneja.



Nataša je svoj prvi album objavila davne 2001. godine, a s obzirom na to da je poslednji izdat pre čak 7 godina, fanovi sa nestrpljenjem očekuju nov pevačicin projekat.

Budući da već neko vreme trpim strašne pritiske od svojih saradnika i prijatelja, imam potrebu da vam se obratim uz molbu i izvinjenje. Jutros sam primila nekoliko ‘pretećih’ poruka od strane ljudi koje ne želim da imenujem, koje volim na svetu najviše. i malo ih se bojim. Dakle, podsetili su me da sedam godina nisam izbacila album, kao i sam neopevana lenčuga, da koristim minimum svojih kapaciteta i talenata – započela je Nataša a onda spomenula i kompoztora Dragana Brajovića.

Braja mi je za ručkom i to pred svima rekao nešto što ne smem da napišem i baš me je potresao. Moja molba odnosi se na još malo strpljenja za ovu lutkicu od strane moje najdivnije publike, a izvinila bih se svima koji vole ono što stvaram, što već dugo ne stvaram. Evo obećavam, uozbiljiću se čim se vratim sa turneje, možda par dana kasnije, prezahvalna sam na toleranciji i živcima koje za mene imate, zamislite kako je tek mojim roditeljima, sestrama i prijateljima. Ćao, volim vas, idem sada da vidim šta ću sa svojim životom – napisala je Nataša u ovom javnom obraćanju uz snimak prepunog nastupa.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz