Pretraži

„BACILA SAM MU SVE STVARI KROZ PROZOR“: Edita Aradinović progovorila o ljubomori, pa otkrila da li priželjkuje brak

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

Pevačica nije nikad svog partnera predstavila javno, u medijima, već se trudila da taj deo života zadrži za sebe.



Kao jedan od svojih glavnih problema kada se radi o ljubavnim odnosima, Edita je navela da je to što je previše dominantna.

Ranije sam uvek bila dominantna u vezi, što uopšte nije dobro. Svakog momka sam ja ostavljala, nikada nisam bila ostavljena i nisam patila. Možda zato što sam ja duboko u sebi znala, da ako dođe do raskida, da neću preživeti i onda sam ja to u svojoj glavi nameštala bolje ja nego on. Nikada ranije nisam pristajala na kompromise – rekla je pevačica, a potom otkrila da bi volela uskoro da se uda i ostvari kao majka, piše Blic.

Imam veliku želju da se udam i da se ostvarim kao majka. Vaspitana sam tako, da sam vredna u kući, da završavam svoje obaveze, da budem predana muškarcu sa kojim sam u vezi. Nisam neka landara. Zbog toga često imam utisak, da je moja duša mnogo stara.

Edita je potom priznala da je svojevremeno imala ljubomorne ispade, ali da se s vremenom promenila, te da lakše pristaje na kompromise.

Umela sam da mu polupam stan, automobil i bacila sam mu sve stvari kroz prozor. Vrlo je važno da u svakom odnosu budeš potpuno iskren. Spremna sam da sklanjam čarape za njim, da ga pustim da igra igrice, da izađe sa društvom. Dosta sam tolerantnija. Takođe, ja sam isto luda i imam svoje mane. Kada vidiš koliko on mora da istrpi i da uprkos svim tvojim manama te takvu voli, to je ono što mene ispunjava. Ja ne mogu da živim ako nisam voljena – rekla je Edita na K1 televiziji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz