Pretraži

„NIJE ME BILO BRIGA DA LI JE TO DOBAR POTEZ“: Ksenija Knežević iskreno o medijskoj pauzi i mentalnom zdravlju

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/ksenia.knezevic

Nakon izlaska iz grupe "Hurricane", Ksenija je izbacila svoju prvu pesmu, kojom kako je nedavno otkrila, uopšte nije bila zadovoljna. Zbog pritiska oko solo karijere i nakon napornog perioda kroz koji je prošla dok je bila deo grupe, ona je rešila da uzme godinu dana odmora od javnosti i medija.



Kako sama navodi ona je želela da se pronađe, ali i da reši neke zdravstvene probleme.

Morala sam da se stvarno negde pronađem, u jednom momentu sam krenula baš dosta da se opterećujem oko svega i to mi je više bila psihička tortura, a bilo je previše i fizičkog posla, putovanja, nespavanja. Pa štitna žlezda, pa ženski hormoni, kako već sve to ide. I stvarno mi je trebalo da iskuliram od svega toga jedno vreme i nije me bilo briga da li je to dobar potez za posao i uopšte moju karijeru – rekla je Ksenija za "Kurir".

Pevačica je posebnu pažnju posvetila i svom mentalnom zdravlju, a sada je veliki akcenat stavila i na fizički izgled jer se u jednom trenutku borila sa viškom kilograma.

Brinula sam i mislim da uopšte nije više tabu pričati o tome. Smatram da je to neophodno. Trenira se svaki drugi dan. U jednom momentu sam se mnogo ugojila i rekla sam sebi da ne mogu više ovako, jer više ne mogu ni u jedan kostim da stanem i onda sam krenula u teretanu i rekla: "Sve se može". Bilo mi je teško isprva, ali moraš da se odrekneš hrane, ne večeram ništa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz