Pretraži

VERILA SE? Tanja Savić rekla „da“ 11 godina mlađem pilotu?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Tanja je novim objavama svima stavila do znanja da je srećna u ljubavi, a njeni opisu uz fotografije sa novim izabranikom izazvale su veliku pažnju javnosti.



U nekom trenutku u životu neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču – glasi jedna od poruka je koju je Tanja podelila na svom Instagramu.

Pevačica se trenutno nalazi u Egiptu sa novim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, koji ju je tamo navodni i zaprosio.

– Tanja već nekoliko dana uživa na odmoru u Egiptu. Tamo je otišla sa dečkom i decom nakon naporne letnje sezone. Ona i Muhamed su u vezi od početka godine. Bilo je tu i raskida, jer su se i njegovi i njeni roditelji protivili toj vezi zbog razlike u godinama, ali i zbog toga što je on druge veroispovesti. To posebno smeta Tanjinoj majci Živani, koja za njega ne želi ni da čuje. Nju to više ne brine, jer je sigurna u svoju ljubav, a posebno joj je drago što su ga njena deca prihvatila. Svi se odlično slažu – tvrdi izvor Kurira i dodaje:

– Muhamed je odlučio da jedne večeri iznenadi pevačicu i da je zaprosi baš tu u Egiptu. Prsten je kupio pred sam polazak iz Beograda i sakrio ga u kofer među svoje stvari. Zaprosio ju je na romantičnoj večeri. Tanja se oduševila i odmah je rekla da pristaje – navodi isti izvor.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz