Pretraži

ODUŠEVIO SVE PRISUTNE: Ovaj momak je postao hit na internetu zbog načina na koji je dao otkaz (VIDEO)

Fun
0
Screenshot: Youtube/Anesti Danelis

Momak koji je do nedavno radio u Starbaksu je postao viralna zvezda nakon što se internetom proširio snimak načina na koji je dao otkaz, a podrška mu stiže sa svih strana sveta.

——————– Sponsored ——————–


Naime, Anesti Danelis je odlučio da uz pesmu, pred svim mušterijama u kafiću, saopšti menadžeru da daje otkaz.

– Zdravo svima, mogu li na kratko da dobijem vašu pažnju? Ovde radim nekoliko godina i uživao sa kolegama koje mnogo volim. Imam pesmu za svog menadžera, ali nadam se da ćete i vi uživati – rekao je u kratki uvodu pre pesme.



– Dragi menadžeru, već dugo radim ovde, imam nešto što bih vam rekao pa sam mislio da bih to mogao da ispričam kroz pesmu. Je*eš ovo, odustajem, je*eš ovo mesto, odustajem. Ne želim da radim za nekoga ko svoje zaposlene tretira kao go*na. Našao sam bolji posao. Danas mi je bio poslednji dan, znam da imam još 10 smena da odradim, ali je*eš ovo, neću se pojaviti ionako. Tako je dobar osećaj reći, je*eš ovo, dajem otkaz – glase reči pesme, na kraju koje je dodao da će mu nedostajati kolege i mušterije.

Ovaj nesvakidašnji način davanja otkaza na YouTube-u je skupio skoro pola miliona pregleda i nekoliko stotina komentara podrške nezadovoljnom radniku, iako je objavljen pre samo nedelju dana.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fun