Pretraži

SVET JE U ŠOKU: Ovako će ljudsko telo izgledati 2100. godine, tehnologija je kriva za sve (FOTO)

Hi-Tech
0
Photo: tollfreeforwarding.com

Uticaj tehnologije na ljudsko telo je nešto čime se naučnici često bave i istražuju. Oni sve češće ukazuju na negativne uticaje koje napredna tehnologija ima na nas pa mnoga "moderna oboljenja" nose imena po tome zbog kog uređaja se najčešće pojavljuju.

——————– Sponsored ——————–

Zato je jedna kompanija nedavno rešila da napravi 3D model ljudskog tela iz 2100. godine zasnovan na predviđanjima nekih naučnika i rezultati su zaista zastrašujući.

Model po imenu Mindi, ima grbu na leđima zbog predugog sedenja pred kompjuterom i zakrivljen vrat od gledanja u mobilni telefon, jer će se mišići u vratu deformisati.



Mindina lobanja je ravna, kako bi zaštitila mozak od radioaktivnog zračenja koje emituju pametni telefoni, mozak je takođe smanjen, kako fizički tako i po kapacitetu.

Ali to nije sve, šake će trajno biti oblikovane poput kandži, a lakat konstantno savijen pod uglom od 90 stepeni zbog stalnog držanja telefona.

Što se tiče očiju, naučnici tvrde da će ljudi imati dva sloja kapaka kako bi se oči zaštitile od prekomerne svetlosti koje uređaji emituju.

– Tehnologija nam omogućava praktičnost, povezivanje, zabavu i još mnogo toga – ali traži zamenu – tvrdi jedan od vođa istraživanja.

tollfreeforwarding.com

tollfreeforwarding.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech