Pretraži

INSTAGRAM OPET MENJA PRAVILA: Ako dobijete ovu poruku ostaćete bez naloga

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Instagram je nedavno objavio da će od sada korisnicima prvo slati upozorenja o gašenju naloga i tako im dati priliku da podnesu žalbu na tu odluku. Odnosno, od sada ćete dobiti poruku ako Instagram želi da obriše vaš nalog.

——————– Sponsored ——————–

Još jedna novina je to da Instagram od sada neće gasiti samo naloge koji imaju zabranjen sadržaj, već i ako neki korisnik napravi određeni broj prekršaja u određenom vremenskom periodu. 

Ranije ste mogli da izbegnete gašenje ako s vremena na vreme objavite nešto problematično, a da pritom objavljujete puno sadržaja. Faktički jedan problematičan post od 10 objavljenih je procentualno ozbiljniji od jednog od 500.



Prekršaji koje će Instagram kažnjavati podrazumevaju objavljivanje golotinje, krađu intelektualne svojine i otvaranje naloga maloletnih osoba.

Ubuduće, će Instagram da vam pošalje poruku kada bude hteo da vam obriše nalog, ali i uputstvo kako da podnesete žalbu, Trentuno je moguće žaliti se samo po pitanju sadržaja koji uključuje golotinju, uznemiravanje, terorizam i govor mržnje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech