Pretraži

Jutjuber dobio doživotnu zabranu igranja Fortnite-a zbog varanja: Snimak u kojem plače ima preko 4 miliona pregleda (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Jarvis

Poznati britanski jutjuber Džarvis je dobio doživotnu zabranu igranja igrice "Fortnite" jer je koristio "aimbot", alatku uz pomoć koje se vara u online igricama, a koja radi tako što sama cilja i ubija protivnike.

——————– Sponsored ——————–


Ovaj gejmer nije varao tokom takmičenja, već je na svoj Jutjub kanali objavio video u kojem se vidi da koristi ovu alatku tokom igranja "Fortnite Battle Royal". Nakon što je ovo otkriveno, jutjuber je dobio doživotni "ban" od strane Epic Games-a.



– Preuzeću svu odgovornost za svoje postupke i potpuno mi je jasno zašto se ovo dogodilo. Voleo bih samo da sam bio svesan teških posledica u to vreme, ne bih ni promislio o tome da to uradim. Volim sve vas koji me još podržavate, ovo nije kraj – napisao je ovaj 17-godišnjak na Tviteru.

On je na svom Jutjub kanalu objavio i video u kojem se izvinjava zbog ovoga, a tokom snimka sve vreme plače. U videu je istakao da smatra da je doživotna zabrana prestroga kazna

Ovaj snimak je do sada pogledalo preko četiri miliona ljudi, a na Tviteru je pokrenuta i peticija kako bi se ovom jutjuberu smanjila kazna.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence