Pretraži

NAS DVE SMO BLOKIRANE JEDNA DRUGOJ… Zorannah iskreno o odnosu sa najpopularnijim influenserima (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/karleusastar, Instagram/bakaprase, Instagram/tamara, Instagram/zorannah

Jedna od influenserki koja je privlačila najviše pažnje u 2019. godini svakako je bila Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah. Zato smo sa njom rešili da prokomentarišemo najpopularnije Instagram profile u protekloj godini, a evo šta nam je otkrila.

——————– Sponsored ——————–


Prema nekim statistikama, Instagram profil Jelene Karleuše je bio među najtraženijima u 2019. godini, a Zorannah nam je rekla da Jelenu ne može da komentariše iz razloga što su jedna drugoj blokirane na ovoj društvenoj mreži.

Sa druge strane, Tamara Kalinić važi za jednu od najpoznatijih influenseri na svetu, a poznato je da su se Zorannah i ona nekada družile, a danas ne pričaju. Evo šta je blogerka rekla o njoj:



– Nemam stvarno komentar. Ja sa njom nemam nikakve dodirne tačke. Nas dve niti pričamo, nit smo se posvađale, niti bilo šta… Ne pratim je. Nismo blokirane jedna drugoj, prosto se ne pratimo, a ja ne ulazim na profile koje ne pratim. ja pratim ljude koji mene zanimaju šta rade i volim to da gledam.

A šta je Zorannah rekla i o Dunji Jovanić, Baki Prasetu, Anastasiji Grujić i Lei Stanković pogledajte u novom IDJMash-u samo na IDJTV-u:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence