Pretraži

OBRIŠITE MU KANAL: Jutjuber lažirao smrt svoje devojke kako bi skupio više pregleda (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/ImJayStation

Jutjuber Džejson Etier, poznatiji kao JayStation, je na svom kanalu, koji prati skoro 5 i po miliona ljudi, objavio video u kojem govori da je njegova devojka Aleksia poginula, međutim njegovi pratioci su shvatili da je to laž što je i sam jutjuber priznao.

——————– Sponsored ——————–


Jutjuber je pre nekoliko dana objavio video pod nazivom "Moja devojka Aleksia je umrla, počivaj u raju" u kojem je istakao da je devojka poginula u saobraćajnoj nesreći.

– Nikad nisam mislio da ću morati da snimim ovakav video, ali sinoć je Aleksiju ubio pijani vozač. Bila je na putu da pokupi nešto za video koji smo radili na drugom kanalu Dream Team. Pregazio ju je. Nema je više. Oprostite što plačem. Znam da ćete me ismejavati zbog toga. Otišla je prerano – govorio je plačući i brišući suze. 



Iako je na prvi pogled to izgledalo kao tragična vest, neki su posumnjali da Džejson laže kako bi privukao pažnju na njihov zajednički kanal Dream Team, koji je u to vreme imao 322 hiljade pratilaca, a navodno je njena najveća želja bila da dostignu milion. 

Screenshot: YouTube

Screenshot: YouTube


Nešto kasnije objavio je video u kojem dolazi na navodno mesto nesreće gde su, kako tvrdi, njeni roditelji postavili krst u znak sećanja, kako bi joj rekao poslednje zbogom. 

– Aleksia, ove ruže su za tebe. Nedostajaćeš mi – napisao je. 

Screenshot: YouTube

Screenshot: YouTube

 

Međutim, neki jutjuberi su posumnjali u istinitost ovih objava i odlučili da malo istraže šta se dogodilo. 

– Jaystation laže o smrti svoje devojke. Proveo sam celu noć istražujući policijske izveštaje u Torontu i Otavi. Nema nikakvih policijskih izveštaja ni vesti u lokalnim novinama, a ni porodica nije ovo potvrdila. Dosta mi je Jutjuba, glup sam što mi je bilo žao – napisao je na Tviteru jutjuber koji se potpisuje kao SomeOrdinaryGamers, a objavio je i propratni video. 

Nakon toga brojni korisnici su počeli da pišu Jutjubu da ukine JayStationov kanal. 

– Jutjub, kad ćete početi da uklanjate smeća poput JayStationa sa svoje platforme. Zarađuje na smrti slavnih i ismeva ih. Sad je lažirao smrt svoje devojke zbog klikova. Maknite ovog lika, s njim nešto nije u redu – bio je jedan od komentara, a nastao je i hashtag #banjaystation. 


Nakon ovoga, Džejson je obrisao ove snimke sa svoj kanala i priznao da je lagao o njenoj smrti kako bi dobio više pratilaca na zajedničkom kanalu, na koji je želeo da postavlja neke video snimke koji su navodno već bili snimljeni.

Zatim je snimio nov video u kojem je istakao da se Aleksia složila sa ovom namerom i postavio je video isečak u kojem se vidi da je ona bila deo produkcije jednog od spornih snimaka.

On je, kroz suze, ispričao da je nakon snimanja ovih videa zaspao, a kada se probudio devojke više nije bilo. Požalio se da je ona obrisala sve zajedničke fotografije i snimke sa njegovih uređaja. Iako je pokušao da je kontaktira nakon toga, ona mu se više nije javljala.

Ali, to nije sve, jutjuber je dodao da je nedugo nakon toga, policija zakucala na njegova vrata sa nalogom za hapšenje jer ga je Aleksia prijavila za oružani napad što je on demantovao. 

https://youtube.com/watch?v=EbnlU9XIoR8

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence