Pretraži

JOŠ JEDNOM TO RECI I IDE DISS TRACK: Jelena Karleuša nazvala Bakine fanove decom debilima, a jutjuber joj je žestoko odgovorio (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Pop diva Jelena Karleuša je ponovo u jednoj emisiji isprozivala popularnog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ali ovog puta je potkačila i njegove fanove koje je nazvala decom debilima, na šta joj Baka nije ostao dužan.

——————– Sponsored ——————–


JK je u prvi mah pohvalila jujtjubera i rekla za njega da je jako inteligentan i simpatičan momak. Baka joj se zahvalio.

– Hvala Jelena! I ti si beskrajno simpatična pevačica i verovatno si inteligentna. Nisam u mogućnosti da tvrdim, ali pretpostavljam – rekao je jutjuber.

Baka Prase se nakon lepih reči na svoj račun zaprepastio kada je čuo da je Karleuša njegove fanove nazvala "decom debilima".

– Našao je način kako da omađija decu debile – izjavila je JK u emisiji "Exkluziv".

Jutjuber je oštro odgovorio na prozivke upućene na račun njegovih fanova.

– Molim, decu debile? Znači okej je da prozivate mene, to mi je jasno, ali ne možeš instituciju da prozivaš! Ženo, saberi se! Ne možeš instituciju i unuke da prozivaš – osuo je paljbu Bogdan, pa objasnio:

–  To je kao da mi sad neko proziva moje drugare i ja sam u fazonu lagano prozivajte. Ne može, alo.



Bogdan Ilić se potom dotakao Karleušinih obožavalaca.

– Znate ona što peva to slušaju samo retardirani ljudi koji nemaju nikakvog sluha, ali svaka joj čast zgrnula je lovu na to – dodao je popularni jutjuber.

Jutjubera je posebno iznervirala pevačicina izjava kako on "verovatno uzima neku lovu".

– Ženo, gde je tvoja PDV uplatnica, da vidimo koliko Jelena plaća! Znači peticija da Jelena Karleuša pokaže koliko je PDV-a platila – rekao je on.

Baka Prase je primetio da pevačica proziva svoje ćerke, jer je ranije priznala da one gledaju jutjubere.

– Nemojte tako olako da izgovarate uvrede i izbacujete svoje stavove koji su jako netačni – zaključio je Ilić i dodao da ako bude dobio 150.000 lajkova, snimiće diss track na JK. 

Pogledajte šta je još poručio Karleuši:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence