Pretraži

SVAKI KMET MOŽE DA SE OBRATI KRALJICI KLEOPATRI: Karleuša odgovorila Baki Prasetu, a on je ponovo osuo paljbu na nju (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu nakon Bakinog videa, u kojem je opleo po pevačici jer je njegove fanove nazvala decom debilima, a onda je Bogdan Ilić rešio da joj žestoko odgovori na nove prozivke.

——————– Sponsored ——————–


Pevačica je objavila Insta stori na kojem je Baku Prasetu nazvala kmetom, a sebe kraljicom Kleopatrom.

– Internet je napravio da svaki kmet iz neke sobice može da se obrati kraljici Kleopatri! Ne smarajte me više sa ovim retardima koji moje ime koriste za klikove – napisala je JK.

Baka Prase je zbog njene izjave na Instagramu ponovo osuo paljbu po njoj na svom Youtube kanalu.

– Jer sam ja u sobici, ti si bolja od mene? Ti to mene ponižavaš? Ti živiš u vili na Dedinju ili ne znam gde, a ja živim u malom skromnom stanu od 59 kvadrata. Ti si bolja od mene? Ja iz sobice imam više uticaja nego ti iz svoje vile. Kupi još prasića i zečeva, pa ih vodi da ljudi pričaju o tebi – poručio joj je Baka.



Jutjuber je prokomentarisao to što je Karleuša sebe predstavila kao kraljicu Kleopatru.

– Šta pričaš, ženo? Ova njena izjava ima nivoe pogrešnosti. Ona je Madona, Rijana, Bijonse, onda je Kleopatra. Šta je sledeće, Sulejman Veličanstveni? Ona je u fazonu da je najjača, da je zvezda. Zvezda možda pre 60 godina, sada evo je zvezda, gledaš je. Evo ti malo publiciteta i reklame – rekao je on.

Baka je na kraju očitao Karleuši lekciju iz istorije i objasnio iz kog doba je kmet, a iz kog Kleopatra.

– Kmet je iz feudalnog sistema, a on je nastao između 8. i 9. veka. Znači to je bilo pre 1000 i nešto godina, a Kleopatra je živela pre 2000 godina. Kako može kmet da se obrati Kleopatri? Ti putuješ sad kroz vreme? Je li si ti možda prva koja je hodala po Mesecu? – zapitao se Baka.

Bogan Ilić je zaključio da JK prvi put nije znala gramatiku, a sada istoriju.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence