Pretraži

„IDEM DA VIDIM DA LI ĆU U ZATVOR ILI NE“: Marija Šerifović dobila nalog za privođenje

Showbiz
0
Foto: Instagram/serifovic

Marija je u video klipu otkrila kako je dobila poziv od MUP-a da je od suda stigao nalog za njeno privođenje. Pevačicu je ova vest zbunila jer smatra za sebe da je savestan i odgovoran vozač i da je sigurna da nije pravila nikakve prekršaje.



  • Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i onda se vezujem. Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisam pravila nikakve probleme, što sam starija to i sporije vozim da mi čak i sviraju i sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne. – rekla je ona u klipu.

Marija se potom i oglasila nakon što je završila svoje sudske obaveze. Ona je navela da se ipak nije radilo ni o kakvom prekršaju, već je morala samo da potpiše određenu dokumentaciju.

Mnogo posla ni za šta, ali jako prijatno iskustvo, ne idem često po sudovima. Divne dame, lepo smo proveli tih 10, 15 minuta – sa olakšanjem je istakla pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz