Pretraži

„OSMEH ĆE PROMENITI SVET“: Majka Ksenije Pajčin pokazala njenu dosad neviđenu fotografiju iz detinjstva

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Glossy.rs

Na Instagram stranici su se pojavile fotografije iz perioda kada je Ksenija bila devojčica, a poordični album je podelila njena majka Ljubica i ujak Nikola.



– Osmeh će promeniti svet. Jedna fotografija iz privatne arhive, koju su sa nama podelili Ksenijina mama Ljubica i ujak Nikola – stoji u opisu fotografije.

Podsetimo, pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.

Inače, nedavno se pojavila i rekonstrukcija tog kobnog događaja i pretpostavlja se da je ubistvu i samoubistvu prethodila žestoka svađa, a Ksenija je pokušala da pobegne nakon što je pogođena, s obzirom na to da je njeno telo pronađeno kod vrata.

– Ksenija je na sebi imala jaknu, znači bila je spremna za izlazak. To što smo telo pronašli u hodniku pokazuje da ju je Kapisoda sustigao skoro na samim vratima. U prilog takvom zaključku govori i to što je on bio samo u majici i trenerci. Očigledno ju je pokušao zaustaviti, a kada mu to nije uspelo, pucao joj je u glavu – ispričao je izvor blizak istrazi, prenosi Kurir.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz