Pretraži

„SAZNALA SAM SVAŠTA O VOJAŽU“: Glumica Anita Ognjanović otkrila detalje sa snimanja serije

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/anitaognjanovic, voyage.mp3

Vojaž je glavni lik u popularnoj seriji "U klinču" čija se druga sezona trenutno prikazuje. Iako do sada nije imao iskustva u ovoj branši, on je vrlo često hvaljen od strane svojih kolega sa seta. Ovaj put o njemu je govorila glumica Anita Ognjanović koja u seriji tumači njegovu sestru.



Ona je za portal "24sedam" otkrila šta je to saznala o njemu i kakav je on privatno.

Pa saznala sam svašta nešto o njemu zato što ga pre toga nisam poznavala uopšte. Znala sam ko je Vojaž, imam sestru mlađu 5 godina, tako da naravno da sam znala ko je Vojaž, kad je čula da ću da snimam sa njim to je bio šok bukvalno. Nisam inače osoba sa predrasudama, tako da nisam unapred nešto razmišljala o tome kakav je šta je, ali toliko sam se iznenadila pozitivno zato što dečko stvarno ima predispoziciju da bude nadobudan ili nešto uzvišeniji, to ne da nije tako već je to divotica jedna od dečka stvarno – rekla je Anita i dodala kakav je Vojaž bio na setu s obzirom na to da nema glumačkog iskustva.

Foto: Instagram/anitaognjanovic

Foto: Instagram/anitaognjanovic

Bio je spreman na pomoć od bilo koga, nije ga bilo sramota da traži pomoć od glumaca, nekako je bio pošten, kao ljudi ja nisam glumac, pomažite mi molim vas. Pritom apsolutno se ne vidi u našem radu da on nikad nije radio i da nije glumac, zapravo je bio mnogo bolji od mnogih glumaca sa kojima sam radila – ispričala je za "24sedam".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz