Pretraži

TOLIKO SAM BESNA I IZNERVIRANA: Lea Stanković je želela da obraduje fana za maturu, a on joj je priredio nešto nečuveno (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Lea je imala veliku želju da nekoga usreći i ulepša mu dan, ali u tome nije uspela zbog nezahvalnosti jednog fana. Takvo ponašanje izbacilo je jutjuberku iz takta, pa se zbog toga oglasila na Insta storiju.

  • Toliko sam razočarana, besna i iznervirana da bukvalno ovo ne može da se opiše. Organizovala sam giveaway za 700.000 pratilaca i bila sam presrećna pošto sam mislila da će to mnogo obradovati nekoga. U pitanju je bio poklon za maturu, kompletno sređivanje sa mnom te osobe, odnosno devojčice, koju ja odvodim u salon da joj se urade šminka, nokti i frizura. Nakon toga bira haljinu i cipele koje želi. To je sve o mom trošku i ljudi koji rade sa mnom. Stvarno je bilo lepo, pogotovo što su mi se javljale devojčice da me pitaju da li imam haljinu koju bih mogla da im pozajmim. Ja sam želela da obradujem nekoga ko će sve te stvari dobiti i plus će provesti dan sa mnom, zezaćemo se. Biće nam lepo i snimaćemo video uz to. Međutim, s obzirom na to da je matura u pitanju, morala sam da se dogovorim sa svim ljudima koju su učestvovali u projektu – počela je priču Stankovićeva vidno razočarana.


Jutjuberka je izvukla nasumično jednu devojčicu u komentarima i kontaktirala je dva dana pre proglašenja pobednika za giveaway.

  • Svidelo mi se što je napisala predivan komentar i odlučila sam da joj poklonim. Pitala sam je da li ona to i dalje želi i da li njeni roditelji pristaju na tako nešto – objasnila je ona i otkrila kako ju je devojčica razočarala:

–  Prvi problem je bio kada je me je pitala da li možemo da snimamo ranije. Ja sam joj odgovorila da ne znam kada ranije s obzirom na to da je tada matura. Taj dan je poenta da se snima video, jer nije bilo lažiranje. Prebrodili smo taj problem i ona je rekla da mora da bude gotova do 3, 4 sata posle podne, što je meni bilo čudno. Nije bio problem, dogovorili smo se da sve bude završeno do 16 sati. Nakon toga je usledio deo koji je nerealno bezobrazan. Ja ne mogu da verujem da postoji neko ko može da bude toliko bezobrazan. To su haljine brenda sa kojim ja toliko dugo sarađujem i koji obožavam da nosim. Meni je devojčica rekla da joj se ne dopada haljina tog brenda i da želi jednu iz nekog butika. Ja sam je pitala: "Kako je moguće da ti se ne dopada nijedna haljina od tolikog izbora?" Sve može da se prepravi da bude kako ona želi i ona je rekla ok. Našla je haljinu iz 2018. godine, jedina koja ne može, posle čega mi je poslala poruku da plače što ta haljina ne može da se napravi i ona ne zna šta će da radi, jer nema drugu.

Stankovićeva je na kraju odlučila da izabere drugu pobednicu, pa je poručila fanovima da joj se jave i zamolila ih da budu ozbiljni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirror, mirror on the wall 💐

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic) on Jun 13, 2020 at 3:31am PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence