Pretraži

MC STOJAN UVEK IMA KRETENSKE SPOTOVE: Baka Prase nije štedeo Stojana ovaj put

Influence
0
Photo: Instagram/ mc_stojan/ bakaprase

Kako je novi hit Mc Stojana i grupe Hurricane otišao viralno u rekordnom roku i bio tema mnogih, komentarisanje nije zaobišao ni Bogdan, poznatiji kao Baka Prase.



Bogdan na svom kanalu ima serijal ocenjivanja balkanskih pesama, a neminovno je bilo da se i ova numera nađe na toj listi. Tom prilikom bio je prilično oštar kroz ceo klip, te izjavio: 

– Mc Stojan uvek ima neke kretenske spotove i to lik ne prestaje da radi. On svaki put ima neku novu ideju. Kako čovek napravi hit sa pesmom koja počinje sa ,,Tuturutu" ? Da li mene neko sprda? Kako to može da bude hit?

Da bi kroz klip priznao da se, naravno, šali, i da je sve ovo humor, te počeo i da ga hvali: 

– Ali svaka mu čast, lik je genije, kunem vam se. Šta ja radim pogrešno pa nisam kao Stojke? I što je najjače ovo je prva pesma od Mc Stojana da mi je baš kul. Pustio bih ovu stvar da me malo zavoza, ima taj letnji vajb. Prvi put sam je čuo i bio sam u fazonu  ,,Neću ovo da slušam", onda sam odslušao još jednom, dvaput i ušlo mi u glavu. I još ga njih tri bombetine kao hapse na kraju. Mrš. Nema šta da se kaže, osim čista desetka. Svaka im čast. Fantastičan performans, bravo bre. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence