Pretraži

VI NEMATE POJMA ŠTA ŽELITE: Sara Stanković oštra prema fanovima

Influence
0
Photo: Instagram/saraastankovic

Sara Stanković obratila se fanovima  prilično isfrustrirana reakcijom svojih pratilaca i rešila da im još jednom objasni neke stvari.



Nakon što je želela da se konsultuje sa njima o svojim budućim videima, primila je poprilično poruka kritike, te se stoga javila svojoj publici.

  • Što se tiče ovih storija od malopre, tačnije ovog jednog koji sam okačila, obrisala sam ga, jer zaist avas ne vredi bukvalno ništa pitati. Obraćam se deci koja me gledaju,  sa starijima nemam problem. Sa starijima lako komuniciram, pošalju mi poruku, daju mi neku kritiku, ja to uvažim, razmislim, nekada ne uvažim kada se ne slažem, sve zavisi.  Ali kada vidim ovu dečurliju šta mi piše ,,Ne snimaš više videe kao pre", onda mi drugo dete isto fodište napiše ,, Dosadna si jer su ti video fejk", pa mi treće kaže da ne snimam ništa. Vama čovek ne može da udovolji, vi nemate ideju šta želite i šta hoćete. Bukvalno se pokajem kada vas bilo šta pitam. 

Nakon što im je otvoreno rekla šta misli, završila je svoje obraćanje jednim konkretnim primerom.

Dakle da završimo priču, vam je najbolje ne pitati ništa i samo vam izbaciti video. Jer vi ljudi zaista čekate dan kada ćete da pošaljete ružnu poruku, kada ćete nekoga da izvređate. Devojčica od sedam godina mi je napisala ,,Neće d agledaju 24/7 videe". Bez obzira što sam joj ja odgovorila da ih ja ne snimam, ona se nastavlja i posle pređe na drugu temu da me proziva – zaključila je influenserka začuđeno.

Screenshot: Instagram/ saraastankovic

Screenshot: Instagram/ saraastankovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence