Pretraži

,,NAJVIŠE SAM ZADOVOLJAN ODABIROM PESME“: Andrija Jo iskreno o novom Recovered projektu, ali i koga od izvođača bi voleo da vidi u njemu

Influence
0
Photo: Instagram/andrijajo

Deo novog IDJ projekta Recovered Powered by adidas biće Anđelina, Andrija Jo i Tara. Oni će otpevati tri pesme svojih kolega i predstaviti ih na drugačiji način.

Prošle subote publika je imala prilike da čuje Tarinu izvedbu pesme "Vudu" dok će ovo subote uživati uz hit poznate grupe koju je otpevao upravo Andrija Jo, nas je zanimalo kako je on zadovoljan celim projektom.

Prezadovoljan sam, najviše sam zadovoljan odabirom pesme, zato što volim tu grupu i tu pesmu. Verujem da dosta ljudi zna za tu pesmu, ali isto tako postoji deo publike koja nije čula tu pesmu i ja bih voleo da je čuju, što u mom izvođenju, što u izvođenju orginalne grupe – počeo je on.



S obzirom na to se Tara sa pesmom "Vudu" predstavila prošle subote, a Anđelinu ćemo imati prilike da čujemo uskoro, Andrija nam je otkrio šta misli kako su se njih dve snašle u novom projektu.

Super, meni su one stvarno dobro odradile posao. Jedino što bih ja uradio kada su one u pitanju, odabrao bih starije pesme, ali i ovako mi je super, naravno one obe kidaju kako pevaju. Tara je to otpevala u svom fazonu, čuo sam i Anđelinu koja tek treba da izađe, a i ona je iskidala u svom pop fazonu – dodao je Andrija.

Što se tiče gostiju ne postoje nikakva ograničenja, učestvovaće i pevači koji su već duži vremenski period na sceni, kao i mlade zvezde, ali takođe priliku da se oprobaju u novom muzičkom projektu imaće i influenseri, pa nas je zanimalo koga bi Andrija voleo da vidi u novom IDJ projektu.

Voleo bih iskreno da vidim kako bi se snašla Luna Đogani i to možda čak da otpeva neku Anabelinu pesmu – iskren je bio Andrija.

Takođe, za otkrio nam je svoje planove koje će realizovati do kraja godine i na kojima uveliko radi.

Ja sam odmarao od Beovizije sa tim velikim projektima i sada kreću opet. Prvi je Recovered koji ćete imati prilike da vidite u subotu u 14 časova, drugi je moj prvi koncert u životu, uživo na jednoj aplikaciji, koji će biti besplatan i treći je moja pesma koja će izaći do kraja decembra – završio je on.

Kada je on u pitanju, nešto o čemu se najviše nagađa jeste upravo njegov odnos sa jutjuberkom Leom Stanković. Voditeljka Danica Nikolić ugostila je influensera u novoj emisiji IDJHOT gde je upravo sa njim do detalja pričala o ovom odnosu, ali i ostalim aktuelim temama što možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT u petak od 18 časova, dok je Youtube premijera zakazana za ponedeljak u podne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence