Pretraži

,,OTVORENO SE PRIČA O PROSTITUCIJI I DROGI“: Angel Tatjana progovorila o tamnoj strani modelinga (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Angel Tatjana je istakla da joj je poznato da se kod nas otvoreno priča o prostituciji i drogi.

– Svesna sam da to postoji, jer postoji u svakom poslu ili na javnoj sceni. Ne bih rekla da je to toliko često koliko ljudi misle, ali definitivno naravno da postoji ta strana – priznala je manekenka.



Podsetimo, Tatjana Bašević je počela da se bavi manekenstvom sa 13 godina kada ju je agent jedne švajcarske agencije zaustavio na ulici i tada je dobila prvi ugovor. Ona je radila kampanje za mnoge brendove kao što su L’Oreal Paris, Philipp Plein i La Perlu. Takođe bila je predstavnica Srbije na izboru za Top model u Egiptu, magazin Maxim ju je svrstao u Top 100 najseksepilnijih žena Evrope i ušla je u top 20 najuspešnijih i najlepših žena Švajcarske.

Pogledajte emisiju "One on one" i saznajte kako je Tatjana odgovorila na ostala pitanja: "Da li su je iskustva u inostranstvu naterala da se bori za svoju zemlju?", "Koliko je teško iznositi svoje mišljenje i boriti se za svoju zemlju?", "Da li su ona i Ivan i dalje zajedno?", "Zašto se preselila iz Švajcarske?", "Čime bi se bavila da nije to što nije?", "Da li je radila neke estetske operacije i koje?", "U kakvom je trenutno odnosu sa Dušanom Petrovićem?" i "Zašto kaže da nije radila usne, kada se vidi da jeste?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence