Pretraži

Ovo su najpopularniji influenseri i njihove prve Instagram fotke (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/imfashionbabe/zorannah/tamara

Danas su upravo ova zanimanja među najplaćenijima, pa čak i na našim prostorima ukoliko imate jaku i izgrađenu platformu. Izdvojili smo nekoliko trenutno najpopularnijih i najplaćenijih influensera i otkrivamo ko su bili pre velikih brojki na Instagramu, ali i ono najzanimljivije kakve fotke su postavljali kada još nisu zarađivali ozbiljan novac od svog Instagram profila.

Dunja Jovanić trenutno važi za jednu od najpopularnijih influenserki. Često je isticala da je njen put bio težak i naporan i da je godinama morala da se dokazuje ne bi li dospela do ozbiljne cifre na svojim platformama. Ona je često menjala svoj imidž, čemu u prilog najbolje govore njene ranije fotke na Instagramu. U početku svoje Instagram karijere prikupljala je između 300 i 500 lajkova po fotografiji. Sada je taj broj neuporedivo veći.

Zorana Jovanović takođe spada u red influenserki koje su otvorile put svim devojkama koje se danas bave ovim poslom. Zorana je prva prošla kroz brojne osude i medijski linč. Bilo je teško prelistati preko 5000 fotografija koliko ima na svom Instagram profilu i dospeti do onih prvi fotki sa kojima je Zorannah počela da gradi Instagram profil, koji joj danas donosi ozbiljnu zaradu.



Tamara Kalinić danas sarađuje sa svetski poznatim brendovima, živi u Londonu i njen Instagram profil je prava bajka. Iako je većinu fotografija sa početka svoje influens karijere uklonila ipak su ostale one koje dobro pokazuju početak uspešne karijere u svetu mode. 

Andrija Jo ima status prave tinejdž zvezde, od jutjubera preko miljenika tinejdžerki, pa do muzičke zvezde. Oprobao se u mnogim projektima i deluje kao je predugo na javnoj sceni. Podsećanja radi, pre samo pet godina kada je zaživela era influensera na našim prostorima Andrija Jo je sedeo u školskoj klupi.

Lea Stanković je uzor mnogim devojčicama i tinejdžerkama i zbog toga na njenom Instagram profilu nećete nikada videti sadržaj koji nije primeren. Svoju karijeru influensera je započela u istom periodu kada i Andrija Jo. Kada smo prelistali njen Instagram profil od početka, pa do danas uočili smo da je put od sasvim obične devojčice do najpopularnije tinejdž influenserke bio dug i naporan.

Pogledajte novi "IDJMash" i saznajte više detalja o influenserima:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence