Pretraži

PRIJATELJSTVO KOJE TRAJE GODINAMA: Jana Dačović i Marija Žeželj stavile tačku na spekulacije da nisu u dobrim odnosima

Influence
0
Photo: Instagram/janadacovic

Marija Žeželj i Jana Dačović su jedne od najvećih ženskih zvezda naše YouTube scene ali nažalost, često se pojavljuju priče kako su one u sukobu iako su godinama važile za velike prijateljice. 

One su svoju jutjub karijeru započele u istom periodu, kada su bile jako mlade, pa smo tada imali prilike da non stop gledamo njihove zajedničke videe, putovanja, fotografije, međutim zbog poslovnih obaveza njihovi putevi su se razišli.



Model i manekenka Marija Žeželj napravila je svetsku karijeru u modnoj industriji. Danas pozira za jedne od najjačih brendova, a njen uspeh je neminovan. U avugstu 2018. godine potpisala je ugovor sa modnom agencijom i preselila sa u Njujork, a sve je počela sa jednim malim foto-aparatom.

Marija pored uspeha na Jutjub sceni i modelingu, srce publike osvojila je sa tinejdžerskim romanom „Moj sladak život“, make up paletom, ali i sa nekoliko singlova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Jana Dačović, pored domaće, privukla je pažnju svetske modne digitalne scene. Ona je prošle godine potpisala ugovor sa srpskom modnom agencijom Models Inc. i izabrana je za prvu influenser pobednicu Elite Model Look 2019 izbora za Srbiju. Budući da su njeni vlogovi o svakodnevnom životu tinejdžera ocenjeni kao originalni i kreativni, Jana je prva nacionalna influenser pobednica za koju je objavljeno da će učestvovati na svetskom finalu EML 2019.

Takođe, Jana je od nedavno započela i svoju voditeljsku karijeru gde je sa svojim kolegama dobila i svoju emisiju.

Priče da one nisu u dobrim odnosima, rešile su da demantuju. Zbog poslovnih obaveza i daljine, s obzirom na to da Marija ne provodi toliko vremena u Srbiji morale su da se odvoje, ali daleko od toga da nisu u dobrim odnosima.

@dacovicjana

@zezelj.marija 🤶🏽🤶🏽🤶🏽
♬ Jingle Bell Rock – MARIYA

Svoju publiku obradovale su zajedničkim fotografijama i videima, kao i novim iznenađenjima koja će predstaviti uskoro svojoj publici. One ne kriju da im je ovo najlepši period godine, pa su na društvenim mrežama podelile zanimljive videe i fotografije, pa samim tim i stavile tačku na spekulacije da one nisu u dobrim odnosima.

@dacovicjana

It’s the most wonderful time of the year…🎁🎄🎅🏽 @zezelj.marija
♬ It's a Holiday! ❄️ – Bella Poarch

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence