Pretraži

Ove influenserke su bile najprovokativnije tokom 2020.

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah/lastankovic

Mi smo izabrali top 5 influenserki koje su svojim pratiocima servirale najviše seksi fotografija.

Peto mesto je zauzela tiktokerka i tekvondistkinja Sara Tkd, koja je objavljivala fotke u različitim pozama i tako istakla svoje najveće atribute. Osim što stavlja u prvi plan svoje zanosne obline, ona često pokazuje fanovima borilačke veštine budući da je uspešna sportistkinja. Lajkovi ispod njenih fotki dokazuju da se to njenim pratiocima i te kako dopada.

Princeza Psiho je zauzela četvrto mesto. Ona najčešće postavlja golišave seksi fotke, a tokom ove godine je čak i branila devojke koje su aktivne na Onlyfans sajtu na kom je uglavnom eksplicitan sadržaj.



Va Vana je definitivno zaslužila da se nađe na ovoj listi. Ona je jutjuberka koja se tokom 2020. najviše posvetila svom fizičkom izgledu, koji sada ponosno pokazuje.

Lea Stanković je neko ko i te kako ume da se igra sa svojim seksepilom. Ova influenserka često svoje fanove obraduje fotkama koje dignu veliku prašinu. Između barbike i seksi devojke u 2020. Lea je često koketirala.

Prvo mesto zauzima prva srpska Youtube zvezda Zorana Jovanović. Iako smo već navikli godinama unazad da šokira, ove godine je to definitivno radila seksi fotkama i videima. Ono što je sigurno je da influenserka neće stati ni ove godine. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence