Pretraži

,,TRAJALO JE SEDAM SATI I BIO SAM POD ANESTEZIJOM“: Đota otkrio sve o operaciji kojoj se podvrgao

Influence
0
Screenshot: Youtube/DJOTAFREESTYLE

Đota se nakon malo više od mesec dana vratio na Youtube, gde je pokazao da više nema kosu i istakao da su zbog operacije morali da ga ošišaju.

  • Sad možete da me vidite u naružnijem izdanju ikada. Mogu vam reći da nikad nisam imao ovako kratku kosu. Prošlo je oko 10-ak dana od operacije tako da je kosa malo porasla, ali bio sam baš onako ćelav – priznao je on.

Jutjuber je odlučio da snimi video i objasni kakvu intervenciju je imao, jer je njegova fotografija na kojoj je u zavojima, izazvala veliku pažnju javnosti.

  • Hteo sam da napravim video za sedam ili osam meseci jer će tek tada da se vide rezultati operacije, ali odlučio sam sada da to uradim jer je slika na Instagramu prouzrokovala mnogo veću buku nego što sam očekivao. Stvarno toliko podršku nikad nisam imao, ali i veliki broj poruka i poziva. Nije bilo mnogo ozbiljna operacija, a ljudi su mislili da jeste – rekao je Đota.


On je otkrio da je uradio transplantaciju kose, kao i da se odlučio za klinku u Istanbulu nakon što je video rezultate kod prijateljevog druga.

  • To je razlog zašto sam ja imao onaj zavoj pozadi i na bradi. Kosa mi je oduvek bila loša, retka, tanka i tako da su morali da mi uzimaju i deo sa brade. Transplantacija je bila takva da me ništa nije bolelo, jer sam bio pod anestezijom, a operacija traje sedam sati – ispričao je jutjuber i objasnio kako izgleda operacija, ali i glava nakon nje:

  • Jedan po jedan koren vaše dlake vade i stavljaju tamo gde vi želite da popunite svoju kosu. Imam kraste na glavi, koje bi trebalo da spadnu za sedam, osam dana. Nakon toga otpadne i kosa u prva tri meseca i onda počinje da raste i jača i ostaje tu.

Đota je na kraju dodao da će rezultati vidljivi za godinu dana.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence