Pretraži

Dušan Petrović progovorio za IDJTV o odnosu sa Zorannah i Tamarom Kalinić

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah/dusannpetrovic/tamara

Iako o svom privatnom odnosu nisu pričali mnogo dok su bili nerazdvojni, nagađanja mnogih njihovih fanova su išli čak do teorija da je ovaj dvojac bio i u emotivnoj vezi, međutim, to nikada nisu potvrdili za širu javnost i medije.



Dok smo pričali sa Petrovićem, pitali smo ga da nam otkrije nešto više o tom odnosu, a on nam je rekao sledeće:

  • Evo sada mogu da kažem prosto, jer je prošlo dosta godina i svi smo to prerasli i odrasli. Tamara je neko sa kim sam dve godine proputovao ceo svet i zaista smo bili dobar tandem i to svako može da potvrdi. Ja sada, iz ove tačke gledišta mogu da kažem da je to bila neverovatna energija i da je bio super tandem. Jednostavno smo se udaljili. Ključno je bilo to da ja nisam mogao da ispratim taj rad i nisam želeo da njen biznis, koji je fenomenalan i koji je na velikom nivou, pati zbog mene, jer ja jednostavno imam i druge obaveze. Eto tako smo se udaljili – istakao je on, pa spomenuo i Jovanovićevu.

  • Što se tiče Zorane, radili smo nešto za jednu pevačicu skoro. Ona je čak snimala i vlog, ja nisam imao pojma da će se to desiti. Zaista smo profesionalci, ali što je najgore mi nikada nismo imali konkretni problem. To najviše mrzim, kada se ljudi samo udalje. Kada se desi konkrteni problem, desio se, što ovde nije bio slučaj. Ali iz ove tačke gledišta, mi smo stvarno bili deca. Sada, kada malo odrasteš, drugačije gledaš na stvari – zaključio je on za IDJTV. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence