Pretraži

RASKRINKALI GA: Baka Prase i Choda otkrili kako je Kimi izgubio prijatelje

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Baka Prase je na početku rekao da je to dokaz koliko je Kimi „fake“, a onda je dao reč Chodi, koji je ranije bio veoma blizak sa Kimijem.

Choda je istakao da se mnogo razočarao u njega.

– Ako on sam nije bio svestan šta je uradio, onda nije ni trebalo ništa da mu kažem vezano za to – počeo je priču Danilo.

– Nije to bila sad neka naša svađa, gde smo se razišli i rekli da se nikad više nećemo čuti. Samo sam se razočarao, jer mi je baš krivo što ispao takav čovek, ali to opet mnogo govori o njemu. Ja mislim da on to može da promeni. Ništa loše. Ja imam uzak krug prijatelja oko sebe zbog posla kojim se bavim. Kada sam video kakav je on ispao kao čovek, bio je u užem krugu mojih prijatelja, a posle sam bio samo okej sa njim – priznao je on.



Danilo je potom otkrio šta se desilo, pa ga je Kimi toliko razočarao.

-Ognjen mu je pisao pesmu, kao i meni. Kada je napisao, rekao je: „E, momci ja neću da vam naplatim ovo ništa. Delujete mi kao kul likovi.“ – rekao je Choda, pa se osvrnuo na Kimijevu pesmu:

-On se iscimao dosta za tu pesmu, zbog Medžija je ta pesma dobila dosta pregleda. I šta je bilo? Ogi nam je rekao da ne moramo ništa da mu platimo i da samo za uzvrat traži reklamu. Ja sam bio u fazonu „do ja*a“, to je baš ozbijlna stvar. Dobićemo pesmu za džabe od lika koji predobro piše i pravi pesme i melodiju. Kim je isto bio u fazonu ekstra.

– Kimi je bio prezadovoljan i pesma je prošlo predobro. Sad zašto je prošla predobro, to je diskutabilno. Meni se svidelo – istakao je Choda.

– Znao sam da sad dolazi Ogijeva pesma na red, koju treba da izbaci, „Kolima kolima“. Ona je snimljena, bila je vrh i izašao je spot taj dan. Dan pre, Ogi i ja se dogovorimo i Ogi i Kimi, ali Kimija nešto nema. Mislim da se u tom trenutku nešto nije javljao. I Ogi ga je pitao da li će izbaciti reakciju, a Kimi mu je rekao da hoće – rekao je jutjuber i dodao:

– Ogi i ja smo snimili reakciju veče pre, ja sam tu ispoštovao sve. Ogi, ko god ga poznaje, zna da je jako dobar lik. Kimi mu se taj dan nije javljao, a Ogi je mislio da će valjda izbaciti reakciju sutra. Ogi je zvao sutradan, a on je kulirao. Bio je u fazonu da ne bi da izbacuje reakciju, nije to rekao direktno, već kao da neće još. Ogi mu je rekao da mu treba reklama za pesmu taj dan, jer se tada generišu najveći pregledi. Kimi je rekao „okej, okej“ i na kraju nije snimio. Zatim je uzeo BMW šesticu i rekao Ogiju „hajde da ti dođeš i da reaguješ na moja kola, ti i ja u autu slušamo tvoju pesmu i da to bude umesto reakcije“.

Choda je na kraju naglasio da mu je tada Kim baš pao u očima.

-Svi smo nekako ispali iz kontakta s njim – rekao je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence