Pretraži

NIJE MOGLA DA SAKRIJE EMOCIJE: Anni vrlo bitna osoba priredila iznenađenje (FOTO)

Influence
0
Photo: IDJTV

Na početku razgovara Anna nam je otkrila i šta je to sebi poželela za rođendan.

Iskreno, poželala sam da svi moji budi živi i zdravi, cela moja okolina zbog trenutne situacije. Generalno, sada se samo toga držim, a poželala sam i da mi pesma prođe super, pošto verovatno krajem maja izlazi moja nova pesma – počela je ona.



A onda nas je zanimalo i šta su joj to prijatelji poželeli, ali i poklonili.

Pa zdravlje, uspeh, sreću, ljubav. U ponoć su me inače iznenadili moji prijatelji, napravili su mi baloni gde piše Anna i dosta srca, ja sam se potpuno zbunila, ali sam i otprilike očekivala tako nešto – dodala je ona.

S obzirom na to da je istakla da su joj prijatelji poželeli puno ljubavi, zanimalo nas je i da li je na tom polju ispunjena i da li je tu sve u redu.

E, uhvatila si me tu. Nije da ništa nije dobro, dešavaju mi se neke stvari u ljubavnom životu što je normalno, što ja ne pričam ispred kamera. Nije da ja to nešto krijem, prosto ne volim da pričam o svom ljubavnom životu ispred kamera, da li imam dečka ili ne, gledaoci to ne znaju i volela bih da ostane na tome – završila je ona.

A onda je Anni vrlo bitna osoba pripremila iznenađenje kakvo nije očekivala, a naše kamere su taj trenutak i zabeležile. Ona je dobila patike na kojima su sve njene životinje, koje ona poznato je već, mnogo voli, a kako je sve to izgledalo, imaćete prilike da vidite u novom izdanju emisije IDJHOT na IDJTV jutjub kanalu u ponedeljak u podne.

Photo: Instagram/IDJTV

Photo: Instagram/IDJTV

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence